Her er de 3 absolut bedste VPN-tjenester

Bedste VPN på markedet

Markedet for VPN-tjenester kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der findes nemlig efterhånden flere hundrede forskellige udbydere, og der komme hele tiden nye til.

Mange af disse VPN-udbydere er dog desværre ofte af mere eller mindre svingende kvalitet – både i forhold til sikkerhed, anonymitet og hastighed.

Derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælger den første og bedste VPN, som dukker op i en Google-søgning.

I denne artikel ser vi nærmere på de tre p.t. bedste VPN-udbydere på markedet.

De har hver især deres fordele og ulemper, men fælles for dem alle er, at de er brugervenlige, hurtige, supersikre og kompatible med alle de mest gængse styresystemer til mobile og stationære enheder.

NB: listen vil løbende blive opdateret og fornyet.

 

1. ExpressVPN

ExpressVPN markedets bedste VPN

Den første og dyreste VPN-udbyder på vores liste er gang på gang blev kåret som den allerbedste VPN-udbyder på markedet – og det er bestemt ikke uden grund.

ExpressVPN er nemlig en supersikker og hurtig VPN med over 1.500 servere, fordelt i 94 lande – herunder også i Danmark.

Firmaet fører en stram ”No Log-politik”, hvilket vil sige, at man ikke gemmer nogen som helst data om brugernes aktivitet på tjenesten.

Kombineret med de allerbedste krypteringsprotokoller (OpenVPN PPTP, L2TP eller SSTP) samt en masse andre sikkerhedsforanstaltninger betyder det, at både anonymitet og sikkerhed ligger helt i top.

To andre fede features ved ExpressVPN er, at man, modsat de fleste andre VPN-tjenester, stadigvæk har servere, som kan bruges til at streame det amerikanske Netflix. Desuden har man også dedikerede servere til P2P og torrenting.

Det eneste minus ved ExpressVPN er den forholdsvis høje pris. Med en månedlig pris på lige knap 82 kr. (52 kr., hvis du betaler for et år ad gangen), ligger firmaet nemlig i den høje ende – og man tilbyder desværre ikke en gratis prøveperiode.

Dog har du mulighed for at få pengene tilbage inden for 30 dage, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge ExpressVPN her.

 

2. NordVPN

NordVPN 2. bedste

NordVPN er, ligesom ExpressVPN, en glimrende allround-tjeneste, som gang på gang har høstet gode anmeldelser i diverse tech-magasiner.

Med servere fordelt i 61 lande (inklusive Danmark) er udvalget af landeservere en smule lavere end hos ExpressVPN, men til gengæld er tjenesten helt lige så hurtig, sikker og anonym.

NordVPN har ligeledes en stram ”No Log-politik” og superstærk kryptering gennem enten IKEv2/IPsec OpenVPN, PPTP eller L2TP.

Derudover har tjenesten også en masse andre indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, inklusive en valgfri feature, kaldet ”Double VPN”, som krypterer dine data to gange.

Ligesom ExpressVPN har NordVPN også stadigvæk servere, som kan bruges til at se det amerikanske Netflix og downloade torrents.

Med en månedlig pris på lige knap 75 kr. (36 kr., hvis du betaler for et år ad gangen), ligger NordVPN ligeledes i den høje ende, og firmaet tilbyder ikke en gratis prøveperiode.

Dog har du mulighed for at få pengene retur inden for 30 dage, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Du kan Besøge NordVPN her.

 

3. Tunnelbear

Tunnelbear VPN

Den sidste VPN på listen er canadiske TunnelBear – og lad endelig ikke det tegneserieagtige design snyde dig. TunnelBear er nemlig en meget seriøs og konkurrencedygtig VPN-udbyder.

Hvis man sammenligner TunnelBear med de to forrige tjenester på listen, er den en smule mere skrabet og simpel.

Eksempelvis stiller man kun servere til rådighed i 20 forskellige lande. Det er dog heldigvis i de mest populære lande (inklusive Danmark), og man udvider løbende.

Man kan heller ikke bruge tjenesten til at streame det amerikanske Netflix, og der er blokeret for torrenting og P2P på alle firmaets servere.

Til gengæld er sikkerheden, hastigheden og anonymiteten i top – og helt på niveau med ExpressVPN og NordVPN.

TunnelBear kan også bryste sig af at være en af de mest, vist ikke den allermest, brugervenlige VPN-tjenester på markedet.

Interfacet er nemlig supernemt og intuitivt at finde rundt i – og tilmeldingsprocessen tager under to minutter.

Med en månedlig pris på ca. 63 kr. (26 kr., hvis du betaler for et år ad gangen) ligger TunnelBear i den lave ende – og man tilbyder endda en syvdages gratis prøveperiode, hvor du kvit og frit kan teste tjenesten.

Du kan finde den gratis prøveperiode her.

Her er de 3 absolut bedste VPN-tjenester
4.5 (89.47%) 19 votes

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*