VPN test: Her er de 3 bedste VPN-tjenester i 2020

Bedste VPN på markedet

Markedet for VPN-tjenester kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der findes nemlig efterhånden flere hundrede forskellige udbydere, og der komme hele tiden nye til.

Mange af disse VPN-udbydere er dog desværre ofte af mere eller mindre svingende kvalitet – både i forhold til sikkerhed, anonymitet og hastighed.

Derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælger den første og bedste VPN, som dukker op i en Google-søgning.

I denne artikel ser vi nærmere på de tre p.t. bedste VPN-udbydere på markedet.

De har hver især deres fordele og ulemper, men fælles for dem alle er, at de er brugervenlige, hurtige, supersikre og kompatible med alle de mest gængse styresystemer til mobile og stationære enheder.

NB: listen vil løbende blive opdateret og fornyet.

1. NordVPN

NordVPN 2. bedste

NordVPN er gang på gang blevet kåret som markedets allerbedste VPN-udbyder i diverse tech-medier – og det er bestemt ikke uden grund.

NordVPN er nemlig en supersikker og lynhurtig VPN-tjeneste med 5432 servere, fordelt i 61 lande.

75 af disse servere er placeret i Danmark, hvilket er en stor fordel, hvis du f.eks. gerne vil streame dansk tv i udlandet.

Firmaet fører en stram ”No Log-politik”, hvilket vil sige, at man ikke gemmer nogen som helst data om brugernes aktivitet på tjenesten.

Og kombineret med AES 256 bits-kryptering (den samme bomstærke krypteringsstandard, som det amerikanske militær benytter sig af) betyder det, at både anonymitet og sikkerhed ligger helt i top.

En anden fed feature ved NordVPN er, at man, modsat de fleste andre VPN-tjenester, stadigvæk har servere, der kan bruges til at streame det amerikanske Netflix uden problemer.

Der er også et stort udvalg af dedikerede P2P-servere, der er optimeret til torrenting.

NordVPN er desuden meget brugervenlig – selv for ikke-tekniske personer – og tjenesten kan bruges på seks enheder ad gangen, hvilket gør den ideel til deling mellem venner eller familie.

Du kan læse mere om NordVPN her.

 

2. ExpressVPN

ExpressVPN markedets bedste VPN

ExpressVPN minder på rigtig mange punkter om NordVPN.

Det er nemlig ligeledes en meget sikker, lynhurtig og brugervenlig VPN-tjeneste, der har høstet et hav af gode anmeldelser.

Ligesom NordVPN benytter ExpressVPN sig af AES 256 bits-kryptering, og der bliver ikke logget nogen oplysninger om brugernes aktivitet på tjenesten.

ExpressVPN har desuden et bredt og verdensomspændende netværk af over 3000 servere, fordelt i 94 lande inkl. Danmark.

Mange af disse servere kan bruges til P2P.

Når det kommer til streaming af det amerikanske Netflix, er ExpressVPN en smule ustabil, og du kan desværre ikke altid regne med, at der er servere til rådighed, som kan omgå blokeringen.

ExpressVPN kan også kun bruges på tre enheder ad gangen, hvilket er en smule lavt, sammenlignet med konkurrenterne.

Du kan besøge ExpressVPN her.

 

3. CyberGhost

Cyberghost logo
Udbyderen CyberGhost er stormet frem de seneste par år, og i dag er udbyderen en af markedets allerstørste og mest brugte VPN-tjenester.

Tjenesten kan – ligesom NordVPN – bruges på hele seks enheder ad gangen, hvilket gør CyberGhost ideel til deling mellem venner og/eller familie.

Når det kommer til brugervenlighed og hastighed, kan CyberGhost ikke helt måle sig med NordVPN og ExpressVPN.

Der er dog ingen tvivl om, at firmaet gør det godt på disse punkter – NordVPN og ExpressVPN gør det bare exceptionelt godt.

I forhold til sikkerhed, anonymitet og serverudvalg kan firmaet dog sagtens følge med.

CyberGhost benytter sig nemlig af den samme bomstærke AES 256 bits-kryptering, og der bliver ikke logget nogen som helst oplysninger om brugernes aktivitet.

Serverudvalget består af et verdensomspændende netværk af 3010 servere, fordelt i 61 lande inkl. Danmark.

Mange af disse servere er optimeret til P2P, men i forhold til Netflix USA lider Cyberghost desværre lidt af de samme problemer som ExpressVPN.

Du kan nemlig ikke altid regne med, at der er servere til rådighed, som kan omgå blokeringen.

Du kan læse mere om CyberGhost her.

Konklusion: Hvilken af de tre VPN-udbydere skal jeg vælge?

Der er igen tvivl om, at alle tre VPN-udbydere ligger i en klasse for sig.

De gør det nemlig alle sammen supergodt i forhold til hastighed, sikkerhed, serverudvalg og brugervenlighed, hvilket gør det svært at kåre en endelig vinder.

Det større serverudbud, flere samtidige forbindelser og bedre mulighed for at streame det amerikanske Netflix, betyder dog, at NordVPN altid vil være vores førstevalg.

Du kan læse mere om NordVPN her.

VPN test: Her er de 3 bedste VPN-tjenester i 2020
4.4 (88.7%) 23 vote[s]

2 Comments

  1. Betyder 6 enheder ad gangen at man kan installere VPN-tjenesten på seks forskellige enheder. Fx. en mobil, tablet, pc osv.?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*