Billig VPN: Her er de 3 bedste

Billige VPN tjenester

Markedet for VPN-forbindelser kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der findes nemlig ekstremt mange forskellige VPN-udbydere på markedet – og de har hver især deres fordele og ulemper.

Selvom selv de dyreste VPN-forbindelser kun koster omkring 100 kr. om måneden, så løber det alligevel op, når man ser på et helt år ad gangen, og det afholder nok mange fra at investere i en VPN.

Heldigvis kan man dog sagtens finde nogle billige VPN-forbindelser, som ikke koster alverden, og som samtidig er sikre, anonyme og hurtige.

I denne artikel ser vi nærmere på de tre bedste af de billige VPN-udbydere på markedet.

De har hver især deres fordele og ulemper, men fælles for dem alle er, at de er billige, hurtige, sikre og anonyme.

 

1. Goose VPN

Goose VPN

Med mindre end to år på bagen er hollandske Goose VPN en relativt ny spiller på markedet. Trods sin unge alder er Goose dog en meget seriøs og konkurrencedygtig VPN, som sagtens kan måle sig med de store spillere.

Goose VPN fører en stram ”No Log-politik”, og kombineret med super-stærk kryptering igennem OpenVPN skaber det en meget sikker og anonym tjeneste.

En anden fed ting ved Goose VPN er, at man tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser, hvilket vil sige, at du kan bruge den på flere enheder ad gangen.

Med et netværk af 60 servere, fordelt i 22 lande, er serverudvalget ikke helt så imponerende, men firmaet har servere i alle de mest populære lande (inklusive Danmark), og man udvider hele tiden.

Når man tilmelder sig tjenesten, har man mulighed for at vælge mellem to forskellige løsninger.

Den første løsning hedder unlimited og giver ubegrænset dataforbrug for en månedlig pris på ca. 82 kr. Det er prismæssigt i den høje ende, så det kan næppe kaldes for en billig VPN.

Til gengæld har Goose en version, kaldet 50 GB, hvor du for kun 18 kr. om måneden kan få 50 GB dataforbrug – og med mindre du downloader eller streamer ekstremt meget, er det rigeligt.

Du kan prøve Goose helt gratis i en måned her.

 

2. Invisible Browsing  

Invisible browsing VPN

Invisible Browsing (ibVPN) er ligesom Goose VPN en meget sikker og anonym tjeneste. Firmaet gemmer ingen data om brugernes færden, og krypteringen sker igennem OpenVPN, som er den allersikreste krypteringsprotokol.

Med et netværk af over 130 servere, fordelt i 44 lande (inklusive Danmark), er serverudvalget en del mere imponerende end hos Goose.

Desværre kan man kun bruge tjenesten på en enkelt enhed ad gangen, hvis man vælger den billigste version.

Den hedder Standard VPN og har ingen databegrænsninger, hvilket vil sige, at du kan surfe og streame lige så tosset, du vil. 

Prisen ligger på ca. 31 kr. om måneden (20 kr., hvis du betaler for et år ad gangen) – og du kan få pengene tilbage inden for 15 dage, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge Invisible Browsing her.

 

3. Private Internet Access

Private Internet Access

Den sidste og dyreste udbyder på listen er amerikanske Private Internet Access (PIA).

Private Internet Access er, ligesom de to forrige udbydere på listen, en meget sikker og anonym tjeneste med en stram ”No Log-politik” og kryptering gennem OpenVPN.

Private Internet Access brillerer dog for alvor på serverudvalget. Firmaet stiller nemlig over 3.000 servere til rådighed i 25 lande (inklusive Danmark).

Dataforbruget er ubegrænset, og du kan bruge tjenesten på fem forskellige enheder ad gangen.

Med en pris på ca. 44 kr. (21 kr., hvis du betaler for et år ad gangen), er Private Internet Access over dobbelt så dyr som de to forrige udbydere på listen – og man tilbyder desværre kun syv dages fortrydelsesret.

Du kan besøge Private Internet Access her.

Billig VPN: Her er de 3 bedste
4.4 (87.37%) 19 votes

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*