VPN til Netflix: Her er de 3 bedste som stadigvæk virker i 2018

VPN til Netflix

En af grundene til, at VPN-forbindelser er blevet så populære i de seneste år, er muligheden for at tilgå geo-blokeret indhold. Med andre ord giver en VPN-forbindelse dig mulighed for at se indhold, som ellers ville være forbeholdt brugere i andre lande.

Her kan eksempelvis nævnes den amerikanske version af Netflix, der har over tre gange så mange film og serier som den danske version.

Selvom det i princippet er imod Netflix’ brugerbetingelser at tilgå tjenesten via en VPN, så er det fuldt ud lovligt at benytte dette trick.

Den eneste grund til, at Netflix forsøger at bekæmpe det, er for at stille rettighedshaverne tilfredse.

Sådan vælger du en VPN til at streame Netlix

Når du skal vælge en VPN til at streame Netflix, er det vigtigt, at du ikke bare downloader den første den bedste, som dukker op i en Google-søgning.

Det er nemlig ikke alle VPN-forbindelser, der er lige gode til at streame Netflix.

Først og fremmest er det vigtigt, at hastigheden er høj, og at udvalget af amerikanske servere er stort.

Video-streaming er nemlig meget resursekrævende – specielt hvis du streamer i HD eller 4K-kvalitet, og derfor kan der hurtigt opstå irriterende pauser, hvis VPN-forbindelsen ikke kan følge med.

For det andet – og måske endnu vigtigere – så er det slet ikke alle VPN-udbydere, som kan bruges til at streame Netflix.

De seneste par år har Netflix nemlig ført en intensiv krig mod VPN-udbydere, og det er faktisk lykkedes dem at blokere for langt størstedelen.

Lad os med disse ting in mente se nærmere på de tre bedste VPN-udbydere til Netflix.

1. ExpressVPN

Bedste VPN til Netflix

ExpressVPN bliver gang på gang kåret som den bedste allround VPN-tjeneste på markedet – og det er ikke uden grund.

ExpressVPN er nemlig en meget brugervenlig, sikker og superhurtig VPN-tjeneste med servere i hele 85 lande.

Tjenesten kan bruges til at se Netflix på alle platforme, og de har dedikerede apps til iOS og Android. D

Derudover kan du bruge ExpressVPN til at streame Netflix på fire forskellige enheder samtidigt, hvilket gør den ideel til deling.

Den månedlige pris ligger på ca. 86 kr. (55 kr., hvis du betaler for et år ad gangen), og de tilbyder en 30-dages “Money-Back Guarantee”, hvor du kan få pengene tilbage, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge ExpressVPN her.

 

2. NordVPN

Nord VPN til Netflix

NordVPN er, ligesom ExpressVPN, en meget anerkendt VPN-udbyder med sikkerhed og hastighed i top. Udvalget af servere (58 forskellige lande) er ikke helt så stort som hos ExpressVPN, omend det stadigvæk ligger i den høje ende.

NordVPN tilbyder hele seks samtidige forbindelser, og du kan bruge tjenesten til at se Netflix på alle platforme.

Den månedlige pris ligger på ca. 79 kr. (38 kr., hvis du betaler for et år ad gangen), og de tilbyder, ligesom ExpressVPN, 30 dages fortrydelsesret.

Du kan besøge NordVPN her.

 

3. VyprVPN

vyprvpn logo

VyprVPN ejes af et stort og verdensomspændende IT-firma, kaldet Golden Frog, hvilket gør, at de har over 700 servere fordelt i 70 forskellige lande.

VyprVPN er, ligesom de to forrige udbydere på listen, en meget sikker og hurtig VPN-tjeneste, men desværre tilbyder de kun tre samtidige forbindelser, og du kan heller ikke bruge tjenesten til at streame Netflix på mobil og tablet.

Den månedlige pris på 66 kr. (33 kr., hvis du betaler for et år ad gangen) er en smule lavere end hos de to forrige udbydere, men desværre er der ikke 30 dages fortrydelsesret, omend du kan teste tjenesten gratis i tre dage.

Du kan besøge VyprVPN her.

 

Ingen grund til at oprette en amerikansk Netflix-konto

Når du har valgt en VPN-udbyder og koblet dig på en amerikansk server, behøver du som sådan ikke at gøre mere.

Din danske konto vil nemlig helt automatisk bliver præsenteret for det amerikanske indhold.

USA er ikke det eneste land i verden, som har unikt indhold på Netflix. Der er også en lang række film og serier, som kun er tilgængelige i lande som f.eks. Tyskland og Storbritannien.

Dette indhold vil du også nemt kunne tilgå med en VPN ved at vælge en tysk eller britisk server i stedet for en amerikansk.

Er det lovligt at bruge en VPN til Netflix?

Selvom det i princippet er imod Netflix’ retningslinjer, så er det fuldstændig lovligt at bruge dette trick – det har flere danske advokater gjort klart.

Eksempelvis har advokaten Peter Lind Nielsen udtalt følgende til Computerworld.dk:

“Vi har ikke set nogen sager på området, men jeg har svært ved at se, at det skulle være ulovligt ifølge dansk ret,” Computerworld.dk

Brugen af VPN-forbindelser kan dog i princippet godt føre til, at Netflix blokerer din account, men der har endnu ikke været et eneste eksempel på dette.

Til slut er det værd at nævne, at Netflix tidligere har meldt ud, at de arbejder på udelukkende at indkøbe globale filmrettigheder, så alt deres indhold kan ses overalt i verden.

Det er dog over to år siden, de udtalte dette – og der er som bekendt ikke sket noget.

EU er også gået i gang med et lovforslag, som skal forbyde streamingtjenester at identificere brugere og deres nationalitet ved hjælp af deres IP-adresse.

Hvis dette lykkes, vil Netflix blive tvunget til at lukke op for hele deres katalog overalt i verden.

 

VPN til Netflix: Her er de 3 bedste som stadigvæk virker i 2018
4.6 (91.43%) 14 votes

5 Comments

  1. Er tunnelbear også en god Netflix VPN?

  2. Skal man ikke bruge et amerikanske kreditkort?

  3. Expressvpn er godt og supernemt at bruge.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*