VPN til Netflix: Her er de 3 bedste

VPN til Netflix

En af grundene til, at VPN-forbindelser er blevet så populære i de seneste år, er muligheden for at tilgå geo-blokeret indhold. Med andre ord giver en VPN-forbindelse dig mulighed for at se indhold, som ellers ville være forbeholdt brugere i andre lande – eksempelvis den amerikanske version af Netflix, der har over tre gange så mange film og serier som den danske version.

Selvom det i princippet er imod Netflix’ brugerbetingelser, så er det fuldt ud lovligt at benytte sig af dette trick. Den eneste grund til, at Netflix forsøger at bekæmpe det, er for at stille rettighedshaverne tilfredse.

Sådan vælger du en VPN til at streame Netlix

Når du skal vælge en VPN til at streame Netflix, er det vigtigt, at du ikke bare downloader den første den bedste, som dukker op i en Google-søgning.

Det er nemlig ikke alle VPN-forbindelser, der er lige gode til at streame Netflix.

Først og fremmest er det vigtigt, at hastigheden er høj, og at udvalget af servere er stort. Video-streaming er nemlig meget resursekrævende – specielt hvis du streamer i HD eller 4K-kvalitet, og derfor kan der hurtigt opstå irriterende pauser, hvis VPN-forbindelsen ikke kan følge med.

For det andet – og måske endnu vigtigere – så er det slet ikke alle VPN-udbydere, som kan bruges til at streame Netflix.

De seneste par år har Netflix nemlig ført en intensiv krig mod VPN-udbydere, og det er faktisk lykkedes dem at blokere for langt størstedelen.

Lad os med disse ting in mente se nærmere på de tre bedste VPN-udbydere til Netflix.

 

1. ExpressVPN

Bedste VPN til Netflix

ExpressVPN bliver gang på gang kåret som den bedste allround VPN-tjeneste på markedet – og det er ikke uden grund.

ExpressVPN er nemlig en meget brugervenlig, sikker og superhurtig VPN-tjeneste med servere i hele 85 lande.

Tjenesten kan bruges til at se Netflix på alle platforme, og de har dedikerede apps til iOS og Android. Derudover kan du faktisk streame Netflix på fire forskellige enheder samtidigt, hvilket gør den ideel til deling.

Den månedlige pris ligger på ca. 86 kr. (55 kr., hvis du betaler for et år ad gangen), og de tilbyder en 30-dages “Money-Back Guarantee”, hvor du kan få pengene tilbage, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge ExpressVPN her.

 

2. NordVPN

Nord VPN til Netflix

NordVPN er, ligesom ExpressVPN, en meget anerkendt VPN-udbyder med sikkerhed og hastighed i top. Udvalget af servere (58 forskellige lande) er ikke helt så stort som hos ExpressVPN, omend det stadigvæk ligger i den høje ende.

NordVPN tilbyder hele seks samtidige forbindelser, og du kan bruge tjenesten til at se Netflix på alle platforme.

Den månedlige pris ligger på ca. 79 kr. (38 kr., hvis du betaler for et år ad gangen), og de tilbyder, ligesom ExpressVPN, 30 dages fortrydelsesret.

Du kan besøge NordVPN her.

 

3. VyprVPN

vyprvpn logo

VyprVPN ejes af et stort og verdensomspændende IT-firma, kaldet Golden Frog, hvilket gør, at de har over 700 servere fordelt i 70 forskellige lande.

VyprVPN er, ligesom de to forrige udbydere på listen, en meget sikker og hurtig VPN-tjeneste, men desværre tilbyder de kun tre samtidige forbindelser, og du kan heller ikke bruge tjenesten til at streame Netflix på mobil og tablet.

Den månedlige pris på 66 kr. (33 kr., hvis du betaler for et år ad gangen) er en smule lavere end hos de to forrige udbydere, men desværre er der ikke 30 dages fortrydelsesret, omend du kan teste tjenesten gratis i tre dage.

Du kan besøge VyprVPN her.

 

Ingen grund til at oprette en amerikansk Netflix-konto

Når du har valgt en VPN-udbyder og koblet dig på en amerikansk server, behøver du som sådan ikke at gøre mere. Din danske konto vil nemlig helt automatisk bliver præsenteret for det amerikanske indhold.

Til slut er det værd at nævne, at USA ikke er det eneste land i verden, som har unikt indhold. Der er også en masse film og serier, som kun er tilgængelige i lande som f.eks. Tyskland og Storbritannien.

Dette indhold vil du også nemt kunne tilgå med en VPN ved at vælge en tysk eller britisk server i stedet for en amerikansk.

VPN til Netflix: Her er de 3 bedste
4.6 (92.31%) 13 votes

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*