VPN til torrents og P2P: Her er de 3 bedste udbydere

Torrent VPN

rTorrenting eller P2P er en ekstremt populær og effektive metode til at downloade og dele indhold på nettet, men desværre er det også en ret usikker metode.

Når du downloader eller seeder en torrent, hvad enten du bruger BitTorrent, uTorrent eller andre torrent-klienter, så synliggøre du din IP-adresse og dermed din identitet for alle andre der downloader den samme torrent.

Heldigvis findes der en effektiv metode til at downloader og seede torrrents fuldstændigt anonymt – nemlig ved hjælp af en såkaldt VPN-forbindelse.

Når du bruger en VPN, så passerer al din internettrafik igennem en af din VPN-udbyders servere, og dermed bliver din rigtige IP-adresse skjult for alle uvedkommende.

Hvilken VPN skal jeg vælge til torrenting?

Når du skal vælge en VPN til at downloade torrents, er det vigtigt, at du ikke bare vælger den første og bedste – der er nemlig stor forskel på VPN-udbydere, og mange af dem tillader faktisk ikke, at man bruger dem til at downloade torrents.

Der er især 5 ting, som er vigtige, hvis man skal bruge en VPN til at downloade torrents:

  • Høj hastighed
  • Ubegrænset datatrafik
  • En såkaldt ”Kill-Switch” der automatisk lukker din internetforbindelse, hvis du skulle miste forbindelse til VPN-serveren.
  • No-logging politik, hvilket betyder at udbyderen ikke logger nogen oplysninger om din datatrafik

Herunder har vi lavet en liste over de fire bedste torrent VPN’er, som alle opfylder overstående krav.

1. ExpressVPN

Bedste VPN til P2P

ExpressVPN blive gang på gang kåret som en af de bedste allround VPN-tjenester, og firmaet høster den ene gode anmeldelse efter den anden i diverse tech-magsiner – og det er ikke uden grund.

ExpressVPN er nemlig en rigtig solid VPN-tjeneste, med et imponerende udvalg af servere, høj hastighed, ubegrænset datatrafik og sikker kryptering igennem enten PPTP, L2TP, OpenVPN ellerr SSTP.

Med en månedlig pris på næsten 13 dollars (8,3, hvis du betaler for et år ad gangen), er ExpressVPN den dyreste tjeneste på listen, og de tilbyder desværre ikke en gratis prøveperiode. Dog har du mulighed for at få pengene refunderet, hvis du inden for 30 dage ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge ExpressVPN her.

2. NordVPN

Nord VPN til Torrents

NordVPN er ligesom ExpressVPN en glimrende allround tjeneste, omend udvalget af servere ikke er helt så imponerende.

Hastigheden er høj, og du får en meget sikker forbindelse med understøttelse af krypterings protokollerne IKEv2/IPsec OpenVPN, PPTP, og L2TP.

Derudover tilbyder firmaet en ekstra sikkerhedsforanstaltning kaldet ”Double VPN”, som krypterer dine data to gange. I praksis giver det dog ikke den store sikkerhedsmæssige gevinst, da almindelig en-gangs kryptering stort set er umulig at bryde.

Med en månedlige pris på $11.95 (5.75, hvis du betaler for et år ad gangen), ligger NordVPN ligesom ExpressVPN i den høje ende, men modsat ExpressVPN tilbyder NordVPN en gratis prøveperiode på tre dage, hvor du kan teste tjenesten helt uden at skulle betale.

Du kan besøge NordVPN her.

3. TorGuard

En dedikeret VPN til torrents

Modsat hvad mange tror, så har TorGuard ikke noget med Tor-netværket at gøre. ”Tor” står for torrent – og tjenesten er modsat NordVPN og ExpressVPN primært designet til P2P og Torrents.

Det der gør firmaet interessant, er at man kan vælge kun at betale for en proxy tjeneste, som udelukkende kan bruges til at downloade torrents igennem.

Det er et oplagt valg, hvis du udelukkende skal downloade torrents. Prisen ligger nemlig kun på 5,95 om måneden ($3,91 hvis du betaler for et år ad gangen. Til gengæld sikrer og anonymiserer denne proxy ikke resten af din internettrafik. Du kan altså ikke bruge tjenesten til at surfe eller chatte anonymt.

Torguard tilbyder også en allround VPN tjeneste, som sikrer og anonymiserer al din internettrafik, men denne tjeneste er ikke helt på niveau med ExpressVPN og NordVPN, og derfor bør du vælge en af dem, hvis du vil bruge en VPN til andet end at downloade torrents anonymt.

Du kan besøge TorGuard her.

VPN til torrents og P2P: Her er de 3 bedste udbydere
4.4 (88.18%) 22 votes

2 Comments

  1. Hej!

    Er tunnelbear også en god torrent VPN

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*