Her er de 3 bedste Smart DNS udbydere

SMART DNS

Hvis du streamer meget og gerne vil have adgang til så meget indhold som muligt, bør du kraftigt overveje at investere i en Smart DNS. De store streamingtjenester tilpasser nemlig deres indhold efter, hvor i verden du befinder dig – eksempelvis har den amerikanske version af Netflix over fire gange så mange film og serier som den danske version.

En Smart DNS kan nemt og hurtigt ”snyde” hjemmesider og streamingtjenester til at tro, at du befinder dig et helt andet sted i verden – eksempelvis i USA – og dermed vil du blive præsenteret for en hel masse nyt indhold.

Selvom det i princippet er imod de forskellige streamingtjenesters brugerbetingelser, er det fuldt ud lovligt at benytte sig af dette trick.

Den eneste grund til, at firmaerne forsøger at bekæmpe det, er for at stille rettighedshaverne tilfreds.

 

Hvilken SMART DNS skal jeg vælge?

Der findes efterhånden en hel del udbydere på markedet – og derfor kan det være svært at vælge den helt rigtige.

Når du skal vælge en Smart DNS, er det vigtigt, at du ikke bare downloader den første den bedste, som dukker op i en Google-søgning.

Kvaliteten svinger nemlig utrolig meget – og man kan hurtigt komme til at betale overpris for en middelmådig tjeneste.

I denne artikel ser vi nærmere på de tre bedste Smart DNS-udbydere på markedet.

De har hver især deres fordele og ulemper, men fælles for dem alle er, at de er brugervenlige og superhurtige, så du kan streame uden buffering-problemer.

 

1. Unlocator

UNLOCATOR smart DNS

Det danske firma Unlocator, som har hovedsæde i København, er en forholdsvis ny og lille spiller på markedet.

Alligevel har firmaet formået at positionere sig som en af de allerbedste udbydere på markedet – og de kan sagtens tage kampen op mod de store udenlandske udbydere.

Unloactor er en brugervenlig og superhurtig Smart DNS, som giver adgang til over 200 geo-blokerede streamingtjenester i 24 forskellige lande – inklusive den amerikanske udgave af Netflix og BBC iPlayer.

Unloactor understøtter bredt alle de store platforme såsom Mac, Linux, Windows, Android og iOS.

Derudover kan tjenesten også bruges til en masse andre enheder, eksempelvis de nye generationer af spillekonsoller, Apple TV og routere.

Deres hjemmeside indeholder et hav af supportguides til at opsætte diverse enheder, og hvis der opstår problemer, kan du kontaktet dem via en kontaktformular.

Et abonnement til Unlocator koster ca. 30 kr. om måneden, og de tilbyder en syv-dages gratis prøveperiode, hvor du kan teste tjenesten – helt uden at skulle indtaste kreditkortoplysninger.

Du kan finde deres gratis prøveperiode her

 

2. Overplay

Overplay

Amerikanske Overplay er en af største og ældste Smart DNS-udbydere på markedet.

Ligesom Unlocator er det en superhurtig tjeneste, som åbner op for et hav af forskellige streamingtjenester i over 20 forskellige lande – inklusive alle de mest gængse såsom Netflix og BBC iPlayer.

Overplay understøtter ligeledes alle de mest udbredte styresystemer samt et hav af andre enheder.

Den månedlige pris ligger på ca. 30 kr., men modsat Unloactor tilbyder man desværre ikke en gratis prøveperiode. Dog har du mulighed for at få pengene refunderet inden for fem dage, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge Overplay her

 

3. ibVPN

Invisible browsing VPN

ibVPN er en af de største og mest anerkendte VPN-udbydere på markedet, men ved siden af deres VPN tilbyder man også en glimrende Smart DNS.

Deres Smart DNS er superhurtig og kan bruges til at åbne op for hele 300 forskellige streamingtjenester, hvilket er det højeste, vi nogensinde har set.

Dette tæller selvfølelig alle de mest udbredte streamingtjenester, men skulle der alligevel mangle én, har du mulighed for at kontakte dem, hvorefter de vil forsøge at åbne op for den pågældende tjeneste.

Med en månedlig pris på ca. 20 kr. er ibVPN den billigste Smart DNS på listen, og de tilbyder en gratis prøveperiode, hvor du kan teste tjenesten i 24 timer – helt uden at indtaste kreditkortoplysninger.

Derudover har du mulighed for at få pengene refunderet, hvis du inden for 15 dage ikke skulle være tilfreds.

Du kan finde deres gratis prøveperiode her

 

Hvad er forskellen på en Smart DNS og VPN?

Smart DNS og VPN bliver ofte brugt i flæng, og selvom de begge har nogle af de samme egenskaber, så adskiller de sig alligevel på nogle ret væsentlige punkter.

VPN-tjenester opretter en tunnel gennem en fjern server, hvilket ændrer og maskerer din enheds IP-adresse. Derudover bliver alle de data, som udveksles mellem din computer og VPN-serveren, krypteret, så den ikke er synlig for andre.

Det eneste en Smart DNS gør, er at ændre din DNS (Domain Name System), så hjemmesider tror, du befinder dig i et andet land og dermed er berettiget til at få adgang til deres indhold.

En Smart DNS krypterer hverken din internettrafik eller sender den igennem en fjernserver – og dermed bliver forbindelsen hurtigere, sammenlignet med en VPN-forbindelse, hvilket specielt er fordelagtigt, når du skal streame film og serier.

Til gengæld er din forbindelse ikke længere anonym og lige så sikker som igennem en VPN-tunnel.

 

3 Comments

  1. Hvilken vil du sige er den allerbedste af de tre tjenester?

    På forhånd tak!

  2. Er der nogen der kan forklare hvordan SmartDNS virker. De fleste sider beskriver hvordan man sætter det op, men hvordan virker det? I min verden er DNS noget en node kontakter for at lave et node.domæne om til en IP adresse. Hvordan kan man narre en remote server til at tro man befinder sig et andet sted – blot ved at man har foretaget navneopløsningen på en anden DNS enhend?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*