Sådan får du adgang til TV2 Play i udlandet

Se TV2 Play i udlandet

Tidligere var TV2 Play begrænset til kongeriet Danmark, men nye EU-regler har gjort det muligt at tilgå tjenesten, hvis du midlertidigt opholder dig i et andet EU-land.

Bruger du TV2 Play uden for EU, vil udvalget dog stadigvæk være stærkt begrænset.

Pga. manglende rettigheder er det nemlig kun muligt at streame TV2’s egenproducerede programmer såsom Nyhederne, Go’ aften Danmark og Vild med dans.

Alle udenlandsk producerede film og serier vil være blokerede – ligesom al sport.

Sport på TV2 Play

Du vil derfor ikke kunne følge med i Tour de France, OL, VM i fodbold eller andre store sportsbegivenheder, hvis du befinder dig uden for EU.

Smutvejen udenom

Hvis du gerne vil have adgang til hele TV2 Play’s udvalg uden for EU’s grænser, findes der dog en nem og effektiv smutvej uden om blokeringen.

Denne smutvej kaldes en VPN-forbindelse.

En VPN kan føre al din trafik igennem en dansk server og dermed ”snyde” TV2 Play til at tro, at du befinder dig hjemme i Danmark.

Dette lyder måske ret indviklet og teknisk krævende, men hvis du vælger den rigtige VPN-udbyder, er det supernemt og ligetil – selv for ikke-tekniske personer.

Hvilken VPN skal jeg vælge til at streame TV2 Play?

Først og fremmest er det vigtigt, at VPN-udbyderen stiller danske servere til rådighed – og helst flere end et par stykker.

Dernæst er det vigtigt, at serverne er lynhurtige.

Streaming er nemlig en meget resursekrævende proces, og derfor kan der hurtigt opstå afbrydelser, hvis serverne ikke er lynhurtige.

Der findes efterhånden en del gode VPN-udbydere, der stiller danske servere til rådighed, men det er vores klare anbefaling, at du vælger NordVPN.

NordVPN er nemlig en af markedets allerhurtigste udbydere, og samtidigt er det også den, der stiller flest danske servere til rådighed.

P.t. har firmaet hele 63 servere i Danmark, hvilket betyder, at der altid vil være danske servere til rådighed, som hverken er overbelastede eller nede.

Selve programmet er desuden meget brugervenligt, og tjenesten kan bruges på hele seks enheder ad gangen, hvilket gør den ideel til deling.

Sådan kommer du i gang med at se TV2 Play i udlandet

Kanaler på TV2

1. Tilmeld dig NordVPNTilmeldingsprocessen er nem og tager kun et par minutter

2. Download programmet fra hjemmesiden – Programmet kan både bruges på Mac, PC, Linux, Android og iOS (iPad, iPod og iPhone)

3. Åbn programmet og log på med dine brugeroplysninger

4. Du vil herefter blive præsenteret for et verdenskort, hvor du skal klikke på Danmark – Alternativt kan du skrive ”Denmark” i søgefeltet; så finder NordVPN automatisk den p.t. hurtigste server i Danmark

Efterfølgende vil du kunne bruge TV2 Play overalt i verden – helt uden begrænsninger!

Du kan læse mere om NordVPN her.

2 Comments

  1. jeg bor i tyskland,vil meget gerne se tv2 play,skal jeg først oprette et abonnement hos dem og så derefter hos jer? priser? hilsen irene

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*