ExpressVPN anmeldelse

Expressvpn test

Opsummering: ExpressVPN bliver gang på gang kåret som markedets allerbedste VPN-udbyder – og det er ikke uden grund. ExpressVPN er nemlig en supersikker og anonym VPN med over 1.500 lynhurtige servere, fordelt i 94 lande (inklusive Danmark). Prismæssigt ligger ExpressVPN i den høje ende, men til gengæld får man en førsteklasses VPN med et væld af indbyggede ekstra features, som man normalt ikke ser hos konkurrerende tjenester.

Samlet vurdering:

Fordele

 • Stram ”No Log-politik”
 • Bundstærk krypteringsstandard
 • Markedets højeste hastighed
 • Kæmpe serverudvalg
 • Servere kan bruges til P2P og Netflix
 • Bred understøttelse
 • Indbygget Smart DNS

Ulemper

 • Pris i den høje ende
 • Ingen telefonsupport
 • Ingen gratis prøveperiode

Besøg ExpressVPN

Sikkerhed og anonymitet

ExpressVPN tager brugernes sikkerhed og anonymitet meget seriøst. Firmaet fører nemlig en stram ”No Log-politik”, hvilket vil sige, at man ikke logger informationer om brugernes aktiviteter på tjenesten.

We do not collect logs of your activity, including no logging of browsing history, traffic destination, data content, or DNS queries. We also never store connection logs, meaning no logs of your IP address, your outgoing VPN IP address, connection timestamp, or session duration.

Selve krypteringen sker igennem 256-bit AES (Advanced Encryption Standard), hvilket er den samme krypteringsstandard, som militæret og regeringen i USA bruger til at beskytte klassificerede informationer.

ExpressVPN vælger automatisk den krypteringsprotokol, der er bedst egnet til netop dit netværk, hvilket i de fleste tilfælde vil være OpenVPN, som også er den allersikreste.

Du har dog også altid mulighed for selv at vælge, hvilken krypteringsprotokol du helst vil bruge, hvad enten det er OpenVPN SSTP, PPTP elle L2TP.

Derudover er ExpressVPN også udstyret med et hav af andre sikkerhedsforanstaltninger.

Her kan eksempelvis nævnes Kill switch, som automatisk lukker din internetforbindelse ned, hvis du, mod forventning, skulle miste forbindelsen til VPN-serveren.

Dette gør, at din IP-adresse aldrig vil blive lækket, selvom der skulle ske en teknisk fejl.

Desuden er alle ExpressVPNs servere beskyttet med anti-spyware og firewalls.

 

Servere og features

ExpressVPN serverudvalg

Dér, hvor ExpressVPN for alvor brillerer, er på serverområdet. Hastigheden på stort set alle deres servere er nemlig imponerende høj, og med over 1.500 servere, fordelt i 94 lande (inklusive Danmark), er der nok at vælge imellem.

Hvis du ikke har nogle specifikke landepræferencer, kan du bruge ExpressVPNs indbyggede hastighedstest, som automatisk finder den hurtigste server til dig.

Nogle af deres servere kan, modsat mange andre VPN-udbydere, stadigvæk bruges til at streame det amerikanske Netflix og downloade torrents.

Smart DNS

ExpressVPN har også en indbygget Smart DNS-service, som er meget brugbar, hvis du primært skal bruge en VPN til at tilgå geoblokerede streamingtjenester såsom det amerikanske Netflix eller BBC iPlayer.

En Smart DNS kan, ligesom en VPN, snyde hjemmesider til at tro, at brugeren befinder sig i et andet land, men modsat en VPN krypterer en Smart DNS ikke forbindelsen – og dermed bliver forbindelsen hurtigere og bedre til streaming.

Dette sker dog på bekostning af sikkerheden og anonymiteten.

Bred understøttelse

ExpressVPN understøttede enheder

ExpressVPN understøtter alle de store platforme såsom Mac, Linux, Windows, Android og iOS.

Derudover kan tjenesten også bruges til en masse andre enheder – eksempelvis nye spillekonsoller, Apple TV og diverse netværksroutere.

Kun tre samtidige forbindelser

Dér, hvor ExpressVPN halter en smule efter, er, når det kommer til antallet af samtidige forbindelser. Hvor andre udbydere i den klasse ofte tillader fem-seks samtidige forbindelser, tillader ExpressVPN kun tre.

Du kan installere tjenesten på et ubegrænset antal enheder, men du kan altså kun bruge den på tre ad gangen.

 

Support

ExpressVPN har et glimrende supportteam, som står klar til at hjælpe 24/7 via livechat.

Hvis du ikke er så meget til livechat, kan du også kontakte dem via en kontaktformular eller e-mail. Det eneste, der mangler, er telefonsupport.

Du behøver ikke være kunde for at kunne gøre brug af supporten. Hvis du har nogle spørgsmål om tjenesten, inden du bestiller, skal du ikke tøve med at kontakte dem.

På deres hjemmeside har de også et omfattende arkiv af tutorials, FAQs og fejlfindingsguider – med alt lige fra omfattende beskrivelser af de forskellige krypteringsprotokoller til, hvordan man installerer tjenesten på en PS4.

 

Pris

Priser

Hvis du er på udkig efter en billig VPN, er ExpressVPN ikke det rigtige valg.

Med en månedlig pris på lige knap 82 kr. (52 kr., hvis du betaler for et år ad gangen), ligger firmaet nemlig i den høje ende.

ExpressVPN accepterer betaling via alle de mest gængse kreditkort samt PayPal, og hvis du gerne vil gøre betalingen helt anonym, kan du endda betale med Bitcoins.

ExpressVPN tilbyder desværre ikke en gratis prøveperiode, men man har en 30-dages refunderingspolitik, hvor du kvit og frit kan få pengene refunderet, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge ExpressVPN her.

" />
10 Vurdering

6 Comments

 1. Hvor god er deres Smart DNS sammenlignet med en dedikeret tjeneste såsom Unlocator?

 2. kan den også bruges til at streame BBC iplayer

 3. Fungerer expressvpn også udemærket på Linux?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*