Anmeldelse af Buffered VPN

Buffered VPN

Opsummering: Prismæssigt ligger Buffered i den høje ende, men det er en udemærket allround VPN-tjeneste, som hele tiden bliver udviklet og forbedret. Buffered understøtter bredt diverse enheder, og sikkerhed samt anonymitet ligger på et fornuftigt niveau, omend der mangler en ”kill switch”-funktion. Udvalget af servere er måske ikke så imponerende i forhold til prisen, men der er servere i de mest populære lande, og firmaet udvider hele tiden.

Samlet vurdering:

Fordele

 • Stærk kryptering
 • Brugervenlig
 • Bred understøttelse
 • 5 samtidige forbindelser
 • Dynamiske IP-adresser

Ulemper

 • Ingen Kill Switch
 • Ingen 24/7 support
 • Bitcoins accepteres ikke som betalingsmiddel
 • En smule begrænset serverudvalg

 

Anonymitet og sikkerhed

Som sagt har Buffered sin base i Ungarn, og det er et klart plus i forhold til anonymiteten. Ungarn har nemlig, som et af de eneste EU-lande, ikke nogen love om logning af brugerdata.

Buffered logger oplysninger om, hvor lang tid brugerne benytter tjenesten ad gangen, men disse logs indeholder ikke nogen som helst informationer om, hvad brugerne foretager sig på VPN-serverne.

Logning af data

Det ville selvfølgelig have været bedst, hvis firmaet slet ikke loggede nogen form for data, men det er til at leve med – med mindre du er ekstremt bekymret for din anonymitet.

Buffered understøtter, modsat mange andre VPN-udbydere, kun en enkelt krypteringsprotokol. Men heldigvis er det OpenVPN, som går for at være den sikreste krypteringsprotokol af dem alle.

Derudover benytter man dynamiske IP-adresser, som jævnligt skifter og bliver delt af mange brugere på én gang, hvilket giver et ekstra lag af anonymitet.

Det eneste, som Buffered mangler i forhold til sikkerhed og anonymitet, er en såkaldt ”kill switch”, der automatisk lukker din internetforbindelse, hvis du, mod forventning, skulle miste forbindelse til VPN-serveren.

Servere og features

Servere hos bufferedBuffered har servere i 37 forskellige lande (inklusiv Danmark), hvilket er relativt få servere for en VPN-udbyder i den prisklasse. Eksempelvis tilbyder ExpressVPN, som er en udbyder i samme prisklasse, hele 94 lande at vælge imellem.

Dog udvider Buffered hele tiden med nye lande, og firmaet har endda en funktion, hvor du kan anmode om at få åbnet en server i et land, som ikke er på listen. Hvor godt det virker, skal jeg dog ikke kunne sige.

Bred understøttelse

Buffered understøtter alle de store platforme såsom Mac, Linux , Windows, Android og iOS. Derudover kan tjenesten også bruges til et hav af andre enheder, eksempelvis Playstation, Xbox og Apple TV.

Desværre har Buffered ikke sin egen app til iOS og Android, og derfor bliver du nødt til at downloade og opsætte en tredjeparts-app, kaldet OpenVPN Connect, som du så derefter kan oprette forbindelse igennem.

Det gør det selvfølgelig en smule mere besværligt og tidskrævende, men Buffered har nogle ret gode guides på sin hjemmeside, som hurtigt hjælper dig igennem opsætningen.

Op til fem enheder ad gangen

Du kan downloade Buffered til så mange enheder, du vil, og du kan bruge den på fem enheder ad gangen, hvilket er mange i forhold til de fleste andre VPN-udbydere. Det gør også, at du kan dele tjenesten med venner og familie.

Support

Buffered har desværre ikke nogen live chat-funktion eller telefonsupportlinje, men du har altid mulighed for at skrive til firmaet, og du kan forvente at få svar i løbet af et par timer.

Derudover har Buffered et meget omfattende arkiv af supportartikler og guides til at løse de mest almindelige problemer og opsætte diverse enheder.

Pris

priserMed en månedlig pris på næsten 13 dollars ligger Buffered et godt stykke over den gennemsnitlige pris for en VPN-udbyder. Dog har du mulighed for at spare 23% eller 36%, hvis du betaler for henholdsvis seks eller tolv måneder ad gangen.

Ligesom de fleste store VPN-udbydere tilbyder Buffered en 30-dages penge tilbage-garanti, hvor man betaler hele beløbet tilbage, hvis du, mod forventning, ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge Buffered her.

" />
6.9 Vurdering

2 Comments

 1. Hej!
  Kan man bruge buffered til torrents eller er det blokeret?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*