Surfshark test: Kan tjenesten måle sig med de allerbedste?

Surfshark test

Opsummering: Surfshark er en sikker, brugervenlig, og lynhurtig VPN med et godt netværk af servere over hele verden. Som en af de eneste VPN-udbydere tillader firmaet også et ubegrænset antal samtidige forbindelser, hvilket er et stort plus i vores bog. Priserne er desuden ret fordelagtige – specielt hvis man betaler for et år eller flere ad gangen

Samlet vurdering:

Besøg Surfshark


Den relativt nye udbyder Surfshark, er i den seneste tid er stormet frem på VPN-markedet, der ellers er spækket med hård konkurrence. Og umiddelbart giver det også ret god mening, for på papiret ser Surfshark superinteressant ud.

Men hvor god er Surfshark, når det kommer til stykket – og kan tjenesten måle sig med de allerbedste i klasen?

Dette – samt meget mere – vil vi se nærmere på i denne anmeldelse.

Sikkerhed og anonymitet

Når det kommer til sikkerhed og anonymitet, ligger Surfshark helt i top.

Brugernes forbindelse bliver nemlig krypteret gennem den superstærke krypteringsprotokol 256-bit AES, hvilket i praksis betyder, at det bliver noget nært umuligt for hackere og andre ubudne gæster, at få fingrene i dine dataer.

Surfshark fører også en meget klar ”no-log-politik”, og det betyder, at firmaet aldrig gemmer oplysninger, om din færden og brug af tjenesten.

Du kan læse et uddrag af firmaets privatlivspolitik herunder:

We’re based in the British Virgin Islands, which allows us to keep our VPN logs-free. We don’t collect any information that could lead us to know who you are or what you’re up to online.

Derudover har Surfshark også et hav af andre indbyggede sikkerhedsforanstaltninger.

Her kan eksempelvis nævnes en kill-switch funktion, der automatisk, cutter din internetforbindelse, hvis du skulle miste forbindelse til VPN-serveren.

Denne funktion er som standard slået til, så du skal ikke rode med indstillingerne for at det fungerer.

Serverudvalg

Hvis man tager firmaets unge alder i betragtning, er udvalget af servere ganske udmærket.

I skrivende stund har Surfshark nemlig over 1.700 servere, fordelt over 63 lande inklusive Danmark, og der bliver ofte tilføjet nye.

Det er selvfølgelig ikke ligeså mange servere, som de allerstørste VPN-udbydere har, men når det kommer til stykket, er stabiliteten og hastigheden vigtigere end antallet af servere – og her gør Surfshark det rigtig godt.

Serverne er nemlig hurtige og stabile, og under vores test oplevede vi ikke på noget tidspunkt, at miste forbindelsen til en server.

Streaming

Streaming er en af de discipliner, der for alvor kan udfordre en VPN, og det er ofte her, at fårene bliver skilt fra bukkene.

Streaming i høj kvalitet er nemlig en proces der kræver masser af fart og stabilitet, og derfor kan der hurtigt opstå irriterende afbrydelser, hvis en VPN-server ikke kan følge med.

Derudover er det heller ikke alle udbydere, der kan tilgå tjenester som Netflix, Hulu, og BBC iPlayer.

De seneste par år har disse streamingudbydere nemlig ført en indædt kamp mod VPN-udbydere, og det har desværre betydet, at de fleste har måtte bukke under.

Surfshark fungerer dog stadigvæk glimrende til at tilgå alle tre streamingudbydere, og under vores test oplevede vi på intet tidspunkt problemer med adgangen.

Som tidligere nævnt er hastighederne og stabiliteten på serverne også høj, og det betyder at man kan streame uden frygt for irriterende afbrydelser.

Brugervenlighed og samtidige forbindelser

Holdet bag Surfshark har virkelig gjort noget ud af brugervenligheden og brugeroplevelsen.

Interfacet er nemlig supergodt sat sammen, og det nemt og enkelt at navigere rundt – lige meget om det er på computer, tablet eller mobil.

Surfshark understøtter desuden alle de store styresystemer, og det er også mulig, at installere tjenesten direkte på en router.

Et andet stort plus ved Surfshark er, at firmaet tillader et ubegrænset antal samtidige forbindelser.

Det betyder i praksis, at du kan bruge tjenesten på så mange enheder ad gangen, som du vil.

Priser og abonnementsplaner

Priserne hos Surfshark er også ret fordelagtige, og i skrivende stund ligger de et stykker under priserne hos NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost.

Firmaet kører P.t med tre forskellige abonnementplaner, som du kan se herunder:

Priser hos surfshark

Ved alle abonnementplaner er der 30-dages fuld returret, så du har god tid til, at se om tjenesten lever op til dine forventninger.

Konklusion

På trods af firmaets unge alder, er Surfshark en yderst velfungerende VPN-tjeneste, der sagtens kan måle sig med de allerbedste på markedet.

Surfshark er nemlig en sikker, brugervenlig, og lynhurtig VPN med et godt netværk af servere over hele verden inklusive i Danmark.

Som en af de eneste VPN-udbydere tillader firmaet også et ubegrænset antal samtidige forbindelser, hvilket er et stort plus i vores bog.

Priserne er også ret fordelagtige, hvis man sammenligner med tjenester som NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost.

Du kan besøge Surfshark her.

" />
10 Vurdering

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*