VPN til Android: Her er markedets 3 absolut bedste

Android logo

Android er verdens mest udbredte operativsystem til mobilenheder – så det er ikke så underligt, at der findes et hav af forskellige VPN-apps til Android.

Mange af disse apps er dog ofte af mere eller mindre svingende kvalitet – og derfor er det vigtigt, at du ikke bare downloader den først den bedste, der dukker op i Google Play.

En af de vigtigste ting en VPN skal kunne, er at sikre og anonymisere din internettrafik, hvilket de færreste VPN-apps gør ordentligt.

Dernæst skal VPN-forbindelsen være hurtig, så du kan browse, downloade og streame uden irriterende afbrydelser.

I og med at en VPN fører al din internettrafik igennem en ekstern server og samtidig krypterer forbindelsen, vil det altid gå en smule ud over hastigheden, men heldigvis er de bedste VPN-apps til Android så hurtige, at du næppe kommer til at bemærke det.

I denne artikel kigger vi nærmere på de tre bedste Android VPN’er.

De har hver især deres fordele og ulemper, men fælles for dem alle er, at de er brugervenlige, sikre, anonyme og ikke mindst hurtige.

 

1. ExpressVPN ExpressVPN til android

Vores førstevalg er ExpressVPN, som vi flere gange har kåret som markedets allerbedste allround-tjeneste – og det er bestemt ikke uden grund.

ExpressVPN er nemlig en ekstremt sikker og lynhurtig VPN med over 1.500 servere, fordelt i 94 lande – inklusive Danmark.

Firmaet gemmer ingen oplysninger om brugernes aktivitet på tjenesten, og kombineret med bundstærk kryptering igennem 256-bit AES (den samme krypteringstandard som det amerikanske militær bruger) betyder det, at sikkerheden og anonymiteten er helt i top.

Deres Android-app er brugervenlig og åbner for stort set alle de samme muligheder som deres desktop-app til PC og Mac.

En anden fed feature ved ExpressVPN er, at de, modsat de fleste andre VPN-udbydere, stadigvæk har servere, som kan bruges til at streame det amerikanske Netflix og downloade torrents.

Det eneste minus ved ExpressVPN er, at de kun tillader tre samtidige forbindelser, hvilket er en smule lavt.

Du kan downloade tjenesten på så mange enheder du vil, men du kan altså kun bruge den på tre ad gangen.

Med en månedlig pris på knap 82 kr. (52 kr., hvis du betaler på årsbasis) er ExpressVPN den dyreste på listen – og firmaet tilbyder desværre ikke en gratis prøveperiode.

Til gengæld kan du nemt få refunderet pengene, hvis du inden for 30 dage ikke skulle være tilfreds.

Du kan besøge ExpressVPN her.

 

2. NordVPN

NordVPN forside

Panama-baserede NordVPN minder på mange punkter rigtig meget om ExpressVPN.

Firmaet gemmer nemlig ingen oplysninger om brugernes færden på tjenesten, og krypteringen sker igennem 256-bit AES.

Derudover har NordVPN ligeledes servere, som kan bruges til at streame det amerikanske Netflix og downloade torrents.

Dér, hvor NordVPN for alvor brillerer, er på serverområdet. Tjenesten har nemlig hele 2.254 servere, fordelt i 56 lande – inklusive 35 i Danmark, hvilket er markedets største udvalg.

En anden fed ting ved NordVPN er, at du kan bruge tjenesten på hele seks enheder ad gangen, hvilket gør den ideel til deling mellem venner og familie.

Deres Android-app er brugervenlig, men ret basal, og nogle vil måske føle, at den mangler nogle af de mange indstillingsmuligheder, som deres desktop-app har.

Den månedlige pris ligger på lige knap 75 kr. (36 kr., hvis du betaler på årsbasis), og firmaet tilbyder ligesom ExpressVPN ingen gratis prøveperiode.

Dog har du mulighed for at få refunderet pengene, hvis du inden for 30 dage ikke skulle være tilfreds.

Du kan Besøge NordVPN her.

 

3. TunnelBear

Tunnelbear VPN

Canadiske TunnelBear er en smule mere simpel og skrabet i forhold til de to forrige udbydere på listen.

Eksempelvis stiller man kun servere til rådighed i 20 forskellige lande (inklusive Danmark).

Man kan heller ikke bruge tjenesten til at tilgå den amerikanske udgave af Netflix, og der er blokeret for torrenting på alle serverne.

Til gengæld er sikkerheden og anonymiteten helt på niveau med NordVPN og ExpressVPN.

Firmaet benytter sig nemlig ligeledes af 256-bit AES-kryptering, og der bliver ikke gemt oplysninger om brugernes aktivitet på tjenesten.

Brugervenligheden er også helt i top. Interfacet i deres android-app er nemlig supernemt og intuitivt at finde rundt i – og tilmeldingsprocessen kan klares på under to minutter.

En anden fordel ved TunnelBear er, at den kan bruges på hele fem enheder ad gangen.

TunnelBear er et oplagt valg, hvis du bare har brug for en billig og brugervenlig VPN uden et hav af indstillingsmuligheder og ekstra features.

Den månedlige pris er lav og ligger på lige knap 63 kr. (26 kr., hvis du betaler på årsbasis) – og man tilbyder endda en syvdages gratis prøveperiode, hvor du helt gratis kan teste TunnelBear uden begrænsninger.

Du kan finde den gratis prøveperiode her.

 

2 Comments

  1. Hej
    Er hidemyass også god til Android?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*